do you mercat?

El Mercat Agroecològic i de Comerç Just UPV ofereix un servei de venda directa a la comunitat universitària. Do you mercat?

El CCD i la resta d’entitats col·laboradores obrin anualment un procés de selecció per a cobrir els llocs disponibles en el mercat.

La selecció posterior es realitza tenint en compte els següents criteris:

– Els projectes han de tenir productes agraris/elaborats avalats amb segell de Sistemes Participatius de Garantia (SPG) o CAECV.
– Els productes oferits han de ser de proximitat i temporada, per a afavorir les varietats locals i tradicionals. Tenen prioritat les iniciatives més pròximes al campus.
– Es valora que les persones productores siguen les que participen directament en el Mercat.
– Es valoren projectes xicotets impulsats per joves del sector agrari, i els que integren el sector de la població en risc d’exclusió social i/o econòmica.
– Es valoraren projectes que afavorisquen l’economia local i social (sobirania alimentària).
– Es valoren les iniciatives que hagen participat amb anterioritat en mercats UPV o en el Grup de Consum Vera.

En l’actualitat, el mercat té un contingent de llocs per tipus de producte: verdures i fruites (2), conserves (1), pa (1), formatges i lactis (1), fruita seca (1), mel (1), llegums (1), cosmètica (1) i Comerç Just o artesania (1). Tots ells estan assignats per al curs 2019 i 2020, entenent que la continuïtat de les experiències és fonamental per a consolidar la relació entre persones consumidores i productores.

Contacte Mercat Agroecològic UPV
Edifici Nexus (6G). Campus de Vera
Universitat Politècnica de València
963877898       663995910
ccd@upv.es
VISITA LES NOSTRES XARXES SOCIALS